Sunday, April 22, 2007

Zondag 22 april

Even weer een update

Donderdag moest Dirk Sietse voor controle van de bloedwaarden. Ans onze trouwe hulp ging mee want ik moest werken, de bloedwaarden waren aan de lage kant en daarom moest ik vrijdag met dirk te prikken in Dokkum. Middags werd gebeld, de waarden waren aan het stijgen dus hoeven we niet naar Groningen voor een bloedtransfusie gelukkig maar.

In het ziekenhuis in Dokkum trof ik Ellie. Ellie en haar gezin hebben ook veel meegemaakt. Ze verloor 2 van haar kinderen en pas geleden haar man, hun leven gaat niet over rozen net als bij ons, maar we waren er beiden wel over uit dat we ondanks alles ons gedragen weten door God en door gebed.. Ook waren we het eens over het feit dat alles, je als gezin heel dicht bij elkaar brengt. Ellie zou je me ff willen mailen dan mail ik jou die spreuk even. Mijn mail is jannygjaltema@home.nl. Hier gaat verder alles goed. Dirk knapt op met de dag en de bouw snelt voort, hieronder vind je foto’s groetjes the gjaltomaatjes
Wednesday, April 18, 2007

woensdag 18 april

Hallo, allemaal dan nu eindelijk de lang verwachte update


We kregen al email en telefoon, gaat het wel goed daar bij jullie we lezen niks op het blog, wel ik kan jullie gerust stellen het gaat super met dirk sietse vorige week heeft hij zijn derde na chemo gehad, en gelukkig dipt hij nu niet meer zo erg.
Wel is het elke keer weer moeilijk om dirk heen te brengen, we zijn het ziekenhuis en de chemo meer dan zat, maar ja je hebt geen keus hij moet nog 5 chemo,s.
De badjassen vinden trouwens, prima hun weg bij mensen uit onze omgeving, er komen nog 5 iemand nog verlet van 1tje, zeg het maar.
Wat de verbouw betreft het gaat snel, over 2 week denk ik, kan dirk zijn kamer betrekken en eindelijk weer douchen en normaal op de w.c. we zien er naar uit. Morgen moet dirk voor bloedwaarden controle, , oja een super punt is dat dirk bijna geen fantoom pijn meer heeft en helemaal geen medicijnen meer gebruikt, we weten ons gedragen door God en door gebed
Liefs the gjaltomaatjes.