Sunday, November 12, 2006

zondag 12 nov

Hallo allemaal

Vandaag is het zondag. DS ligt nu lekker te slapen in het zonnetje op zijn bed in de huiskamer. Helaas word het zonnetje soms afgewisseld door regen en hagel buien.

Gisteren is ie thuis gekomen met de rolstoeltaxi en dat was goed verlopen. Als ik zie hoe hij de vorige keer thuis was, is het een hele verademing. Geen overgeven geen diaree, maar lekker stabiel. Dat is voor hem en voor ons een hele zegening. Je kunt bijna spreken van een rustige periode. We gaan er dan ook van uit dat hij gewoon twee weken thuis zal zijn. Aankomende dinsdag moet hij even naar het UMCG voor controle. Maar met zijn nieuwe rolstoel is die rit goed te doen. ( in de rolstoeltaxi dan) Hij is nu gewoon veel fitter.

Renske ( de thuiszorg) heeft ons de werking van de voedingspomp uitgelegd zodat we daar zelf mee aan de gang kunnen. De thuiszorg verzorgt zijn wonden en zijn zeer tevreden hoe dat er uit ziet. Gisteren heb ik even stiekem gekeken naar de wond in zijn lies. Deze had ik in de periode in het ziekenhuis niet bekeken. Geweldig mooi hoe dat er uit ziet. De gaasjes welke er in het verleden in moesten om te verkomen dat de wond van boven dicht groeit, worden nu doormidden geknipt anders passen ze er niet meer in. Geweldig!!!

We hebben een rustige nacht gehad

Oeps daar gaat een alarm van de pomp!! Aha, de pompzet moet vervangen worden. Even wachten op Renske want die zou ons dat vandaag gaan leren.

Iedereen maar een rustige rustdag toegewenst

0 Comments:

Post a Comment

<< Home