Monday, February 12, 2007

maandag 12 februari update

hallo allemaal , dan nu eindelijk het verlossende woord , op de MRI en Ct scan zijn prijs de Heer geen uitzaaiingen te zien, dit geeft ons en dirk natuurlijk enorm veel moed en jullie ook denk ik,
Vanmiddag is dirk voor een botscan geweest en daar krijgen we vrijdag de uitslag van.
Woensdag vind de amputatie plaats, gelukkig kan het net een stukje boven de knie zodat hij een goede stomp overhoud om te lopen met een prothese. Gistervond zat dirk er enorm doorheen, en heb ik iemand gevraagd die ook geamputeerd is om met hem te praten,daar werd dirk rustig van, maar vanmorgen en vanmiddag , in het ziekenhuis was hij weer enorm emotioneel en zag het niet zitten maar gelukkig en Wonderbaarlijk was dirk vanavond redelijk rustig , alhoewel hij ons natuurlijk erg mist nu al, morgen gaan we mijn mooie nieuwe zwarte smartje ophalen , (ja annemarie door jou ben ik helemaal verkocht aan de smart,) uit blijham en dan gaan we naar dirk, , s,avonds gaan we dan met zijn allen , en blijf ik in iederval 2 nachten bij hem slapen om hem te steunen, ook mag ik mee naar de operatie kamer totdat hij onder narcose is , en mogen we gelijk bij hem als hij wakker word, dit wil dirk graag, zodat de schrik van tjee dat been is eraf niet alleen hoeft te verwerken, al met al gaan we heftige dagen in en we willen dan ook een ieder die geloofd vragen bid voor dirk en voor ons dat we enorm ZIJN nabijheid mogen ervaren. liefs the gjaltomaatjes

6 Comments:

Blogger pepsi888888 said...

This is very nice blog. do you konw Mozilla Firefox web browser?I really loved it,I hope you may want to download and try. thank you.

1:26 PM  
Blogger Richie154740 said...

Hello! Mozilla Firefox web browser has updated,Please visit my blog,Free download Quickly

1:27 PM  
Blogger tianshangfei said...

This is very nice blog. do you konw Mozilla Firefox web browser?I really loved it,I hope you may want to download and try. thank you.

1:27 PM  
Anonymous MJ said...

Gelukkig dat er verder geen uitzaaiingen zijn.
DS, heel veel sterkte en kracht voor woensdag en natuurlijk ook daarna!
Hang on, boy!!!
Liefs,
MJ

2:24 PM  
Anonymous amv said...

Wat fantastisch dat er nu geen uitzaaiingen zijn! Dat maakt de operatie zoveel beter te verdragen en verwerken: kom op, Dirk, je kunt het!

10:48 AM  
Anonymous simon said...

Dirk Sietse, voor jou en je familie meer dan overvloedig God's bijstand, zegen en kracht!

12:17 PM  

Post a Comment

<< Home