Wednesday, April 18, 2007

woensdag 18 april

Hallo, allemaal dan nu eindelijk de lang verwachte update


We kregen al email en telefoon, gaat het wel goed daar bij jullie we lezen niks op het blog, wel ik kan jullie gerust stellen het gaat super met dirk sietse vorige week heeft hij zijn derde na chemo gehad, en gelukkig dipt hij nu niet meer zo erg.
Wel is het elke keer weer moeilijk om dirk heen te brengen, we zijn het ziekenhuis en de chemo meer dan zat, maar ja je hebt geen keus hij moet nog 5 chemo,s.
De badjassen vinden trouwens, prima hun weg bij mensen uit onze omgeving, er komen nog 5 iemand nog verlet van 1tje, zeg het maar.
Wat de verbouw betreft het gaat snel, over 2 week denk ik, kan dirk zijn kamer betrekken en eindelijk weer douchen en normaal op de w.c. we zien er naar uit. Morgen moet dirk voor bloedwaarden controle, , oja een super punt is dat dirk bijna geen fantoom pijn meer heeft en helemaal geen medicijnen meer gebruikt, we weten ons gedragen door God en door gebed
Liefs the gjaltomaatjes.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

he he, ik was al bijna bang dat de blog gesloten werd !! Fijn dat jullie ons nog op de hoogte houden. Gelukkig gaat het zo goed dat jullie vergeten te posten.. gelukkig maar..... keep it up d.s. KIEK.......

12:43 PM  
Anonymous een sipeltsje said...

Wat een goede berichten!
Wat geweldig dat D.S. deze keer veel minder last ondervindt van de chemo.
Een heerlijke zonnige week toegewenst!

1:20 AM  
Anonymous Fonnie de Vegt said...

Hallo lieve mensen,

wat fijn te lezen dat het goed gaat bij jullie. groetjes, fon

12:18 PM  
Anonymous Anonymous said...

D.S we hopen dat je straks wanneer je je eigen appartement betreed je er een plek voor jezelf van kan maken. Lieve gjaltomaatjes, we denken aan jullie. Nog bedankt voor het lenen van de skelter, de meiden missen het wel. gelukkig hebben ze ander speelgoed. DE TRAMPO.
Groetjes en liefs van de Brouwertjes ut t paradyske

2:08 AM  
Anonymous simon said...

He DS en Gjaltomaatjes. Fijn om te lezen dat het goed gaat. We bidden om nog meer zegen en bijstand. Overvloedige kracht en hoop. God is nabij!

5:39 AM  

Post a Comment

<< Home