Thursday, March 08, 2007

donderdag 8 maart

Lieve mensen

Vandaag zijn Dirk en ik naar de revalidatiearts geweest en ja dat doen we lekker in Dokkum. Het was even een oriënterend gesprek, met uitleg wat er allemaal gaat gebeuren in de toekomst. De instrumentenmaker en een fysiotherapeut waren ook aanwezig met dit gesprek. Datums geprikt voor aan- metingen van een kous en het zwachtelen van zijn stomp en dergelijke. Dirk gaat dus revalideren in een van de oude huiskamers van het verpleeghuis van Talma-Sionsberg. De verbouw hiervan is in volle gang en het moet medio mei, juni gereed zijn. En dan komt het …. Aan Dirk de eer om deze revalidatie ruimte officieel te openen. Het wordt dan een dependance van Beetsterzwaag.

Morgen moet DS naar het UMCG om zijn bloedwaarden te laten controleren. Nou volgens mij zit dat wel goed. Maar het is natuurlijk goed om dit in de gaten te houden.

Wat ik al een tijdje wil vertellen is dat wij DS een ander zorgpakket hebben toebedeeld en soort klasse verzekering. Boven op de vergoeding van TV en aansluiting van telefoon krijg je per opname een welkoms pakket. Er zit van alles in een badjas, slippers en allemaal ditjes en datjes. Maar wat erg komisch was, is dat er twee soorten shampoo in het pakket zitten. Nu komt zijn haar gelukkig iets terug, maar haarwassen daar komt het eerst niet van.

We hebben het straks niet meer hoeveel chemo ’s DS heeft te gaan, maar hoeveel badjassen we nog verwijderd zijn voordat DS uitgekuurd is

2 Comments:

Anonymous Annemarie said...

STOER!
(de fotoos hieronder, de goeie berichten, het mogen openen van de dependance, alles!)

5:40 AM  
Anonymous een sipeltsje said...

Ik zou zeggen: "op naar de laatste badjas!"
Wat geweldig dat nu net DS de revaldatieafdeling mag openen!

1:19 AM  

Post a Comment

<< Home