Wednesday, November 15, 2006

woensdag 15 nov

Lieve mensen

Zo als ik afgelopen zondag schreef dat DS stabiel word, zo is hij de laatste dagen ontzettend aan het jojoën. Temperaturen schieten omhoog en omlaag. Afgelopen maandag morgen moest hij overgeven en zo gaat zijn sondevoedingslang door zijn mond naar buiten. Hij stikte haast in zijn braaksel en slang. Maar door het kordate optreden van Janny “welke snel de slang door de neus er uit trok” kwam hij weer op adem en kon weer iets zeggen. Dit was voor het hele gezin een vreselijk nare ervaring. Vanmiddag weer het zelfde. Hij klaagde al de hele tijd over zijn slang “hij zit niet goed het is net of krult hij omhoog” en daar ging ie toen hij zich verslikte in een slok water. Hij kotste het hele bed er onder en de vloer inclusief Janny. Gelukkig was het nu dirk welke de slang uit zijn neus trok want hij stak alweer door zijn mond naar buiten.

Morgen moet hij naar Groningen ( i.p.v. dinsdag ) voor controle. We gaan er voor dat hij gewoon weer met de rolstoeltaxi weer thuis komt.

Als het allemaal niet genoeg is komt WR vanmorgen van bed met een snotneus. Maar om 12 uur begon hij erg te hoesten en om 1 uur begon hij te piepen en te fluiten als een oude stoomlocomotief. Zijn borstje ging snel op en neer en het ademen ging erg moeilijk. Dus naar de huisarts. Deze constateerde een acute astma aanval veroorzaakt door een virus. Dus een prednison kuur en antibiotica. Deze had hij ook nog niet gehad de laatste weken. !! Erg naar voor dit kleine manneke. Maar volgens de huisarts gaat hij zich morgen een stuk beter voelen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home