Thursday, December 21, 2006

donderdag 21 dec

Lieve mensen.

Vandaag zijn we voor het eerst niet op bezoek geweest bij Dirk. Janny moest vandaag werken en Wietse Rein had een kerstviering. Afgelopen dinsdag had Jerre Gjalt een kerstviering en daar zijn we niet geweest omdat DS op deze dag weer naar Groningen moest en ik Janny avonds weer moest op halen.

Maar wat de meeste van jullie niet weten is dat onze twee fantastische vrienden Jago en George, elke donderdag het bezoek voor hun rekening nemen. Maar meestal ga ik met hun mee, maar vandaag niet.

Net voor zessen belde hij dat hij spaghetti kreeg te eten maar het zag er niet uit en was qua smaak niet naar binnen te werken. Dus heb ik George en Jago gevraagd om aan de overkant van het UMCG een patatje en een kroket te halen. En dat was lekker smullen voor hem. Eens lekker snacken moeten kunnen. Van morgen gaf de weegschaal bij hem weer een extra kilo aan.

Deze 4e chemo kuur gaat bijzonder goed. Eigenlijk mag je wel van een wonder spreken, omdat hij totaal geen last heeft van bijwerkingen. En dat is toch heel bijzonder. Op dit moment is hij aan het spoelen en morgen ook en dat betekent veel plassen en uitkijken naar zaterdag morgen om weer lekker naar huis te gaan.

1 Comments:

Anonymous Renzulli said...

Fantastisch dat het zo goed gaat... KEEP IT UP DS!!

4:42 PM  

Post a Comment

<< Home