Wednesday, February 28, 2007

woensdag 28 febr

Lieve mensen

Vandaag dan Dirk zijn tweede chemo dag. Ondanks dat dit een kortere kuur is en een stuk lichter is Dirk erg onwennig van huis. Het weekend thuis was en is eigenlijk te kort geweest voor hem. We kunnen hem dan wel vertellen dat het nog maar een nachtje is, maar dat zijn maar woorden, voor hem is het heel anders. De kamer waarin hij nu is, is niet echt gezellig. Vooral omdat hij zich niet echt meer als kanker patiënt beschouwd. Het is een depri kamer met heel erg zieke mensen. Niet echt leuk!!

Vandaag ben ik met George naar DS geweest. Door een communicatie stoornis van mijn kant was Jago niet mee. Dat krijg je als je iemand op de late avond mailt ga je morgen mee. En deze opent de volgende morgen de mail. Idd dan ben je een dag verder, vooral omdat Jago en George altijd elke donderdag avond voor hun rekening nemen.

George had een mooi schilderij voor DS meegenomen en heuse Che" Guevara mooi voor op zijn nieuwe kamer. Vandaag was er voor DS Bami, zijn lieveling,s eten maar dan wel thuis en niet in het ziekenhuis. Dus was de vraag mag ik een broodje hamburger speciaal. Natuurlijk mag dat. Straks lekker 2 ½ week thuis, dan maar weer gezond eten. Maar het had beter niet gekund het moest de hele avond overgeven. Of het was van de chemo. Je weet het niet.

Wat zeker is dat hij morgenvroeg lekker thuis komt en dat wordt weer genieten van elkaar


Vandaag zijn ze begonnen met de bouw van DS zijn slaapkamer en aangepaste natte cel. Er werden vandaag palen geslagen in de natte Friese klei. Niet echt een pretje zie de foto’s hier onder

0 Comments:

Post a Comment

<< Home