Monday, February 26, 2007

maandag 26 febr.

Lieve mensen


Wat gaat een weekend toch snel voorbij als het gezellig is en dat we met zijn allen thuis zijn!!
Voor je het weet is het weer maandag. DS kan nu ook op een gewone stoel zitten bij de eettafel en op de bank. Een heel ander gezicht dan dat hij op zijn bed eet of in de rolstoel aan tafel. Zaterdag morgen kwam DS thuis en middags zijn we samen even een blokje om geweest in de auto. Lekker ouderwets naast mij, lekker kletsen en toeren. Op zondag middag met zijn allen naar oma. Oma is net verhuisd en hij had haar mooie woning nog niet gezien. Lekker gezellig bij oma op visite. Maar dan is het zomaar weer zondagavond de vooravond voor dat hij weer naar Groningen moet.

Vandaag had Dirk zijn zus Ilse Femke als begeleider. Zij is met de rolstoeltaxi mee gegaan naar het UMCG. Samen hebben ze de dag doorgebracht met kletsen, even naar het internetcafé en wat toeren door het UMCG met de rolstoel. Ilse is net zoals wij allen een zorgzaam type. En zeer geschikt om iets te doen met mensen. Verzorgen begeleiden of wat dan ook. Het gaat haar goed af.

Dirk zit lekker in zijn vel ondanks dat hij morgen weer aan de chemo moet. Hij ondergaat het gewoon, maar wel in de gedachten dat hij donderdag morgen weer lekker naar huis kan. Hij is dan lekker 2 ½ week thuis voordat hij zijn volgende chemo moet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home