Thursday, July 05, 2007

Donderdag 5 Juli

Lieve mensen

Er is weer iets om te delen.

Afgelopen woensdag mocht Dirk het nieuwe revalidatiecentrum in Dokkum openen. Middags werd hij met een taxi opgehaald om naar Lelystad te gaan om daar in een helikopter de tocht te ondernemen naar Dokkum om op deze ludieke manier het centrum te openen.

Daar aangekomen werd hij opgewacht door veel publiek . Onder anderen waren Mary en Nico, Co en Mieke van het forum korter maar krachtig aanwezig. Geweldig dat deze mensen een tocht hadden ondernomen om als vrienden van Dirk hem aan te moedigen.

Als een soort ome Willem ging hij door een deur, welke was dicht geplakt door pakpapier. Op deze manier was het nieuwe centrum geopend. En daarna een rondleiding en genoeg hapjes en drankjes geschonken door Anneke en Judith.

Waar wij ook trots op zijn is dat hij afgelopen dinsdag voor een engels radiostation[ http://tinyurl.com/3ckeaf ] een uur lang muziek heeft verzorg uit de jaren 60 behalve Japanse muziek is de jaren 60 zijn specialiteit.

Vandaag moest Dirk weer naar het UMCG voor zijn zesde chemo dus nog twee badjassen te gaan. Als hij weer aangehaakt is aan de chemo dan zakt meteen zijn hele doen en laten. Bij hem is het niet allen de chemo die door zijn lichaam jaagt maar ook dat hij vast zit aan zijn bed en kamer.

Vrijdag ( morgen) gaan we op vakantie en zaterdag haal ik hem op uit Groningen om samen te zijn in een geweldig mooi vakantie huisje in het mooie Drenthe

Dus is het twee week stil op de blog

Lieven groeten aan jullie allemaal en misschien voor jullie ook een prettige vakantiehttp://www.radionof.nl/?page=1&id=3801

http://www.revalidatie-friesland.nl/showpage.asp?steID=1&item=858

http://www.waldnet.nl/videonieuws.php?id=104

0 Comments:

Post a Comment

<< Home