Sunday, June 24, 2007

zondag 24 juni

Lieve mensen

Wat gaat het weer snel allemaal. Vandaag is het alweer zondag en we waren van plan om iets vaker nieuws te plaatsen op het blog. Het is vandaag in |Dokkum erg herfstig en nat. Maar de stemming binnen is warm en gezellig. Met DS gaat het super. En de definitieve datum voor zijn volgende chemo is ook bekend namelijk 5 Juli . ( moeders haar verjaardag)een uitstel van anderhalve week . vijf van de zeven examens heeft hij afgelopen week gehaald nu moet hij deze week nog twee en een proeve van bekwaamheid. Al met al een reuze prestatie na een jaar geen school.

Afgelopen week ben ik twee keer mee geweest naar school om DS te brengen maar goed ook want, wat een obstakels kom je tegen met een rolstoel …… een parkeerterrein met grint want dat rolt zo lekker en dan kom je voor deuren welke voor een mens zonder rolstoel al moeilijk zijn te openen dan kom je voor een lift welke defect is en tussen twee verdiepingen staat. Als deze weer aan de praat is lijkt het als je omhoog gaat naar de 1e verdieping wel een kermis attractie. En dan heb je nog allemaal studenten welke je staan aan te gapen, of ben je zelf een kermis attractie.

Op 4 juli doet DS de opening van het revalidatie centrum het is dan precies de zelfde datum en tijd als een jaar geleden, de dag waarop hij het ongeluk kreeg.

Een beetje wrang dus.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home