Sunday, May 13, 2007

Zondag 13 mei

Lieve mensen

We lopen steeds een stukje achter. Dit geeft ook een beetje aan dat we nu meer in de rust komen en het gevoel hebben dat alles wat het afgelopen jaar gebeurd is, bij ons als een mokerslag inslaat. Moe gestreden maar wel overwonnen.

Afgelopen dinsdag is DS naar het umcg geweest voor zijn 4e nakuur dus nog vier badjassen te gaan. Het zijn wel kortere en minder sterke kuren maar volgens mij is het een optelsom wat betreft wat het doet met je lichaam. Na en tijdens de kuur is Dirk moe en misselijk. En het herstel duurt langer.

Maar gelukkig is hij nu weer thuis en kan volop genieten van zijn nieuwe kamer. De foto’s staan hier onder. Niet meer op de po stoel in de kamer maar heerlijk zijn eigen badkamer. Tevens is onze kamer weer heerlijk ruim. En zo heeft iedereen weer zijn privacy.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hey allemaal, zooooooo die woonkamer lijkt nu wel een balzaal zo leeg.. mooie meubels DS,wat zal je blij zijn om eindelijk weer een plekje voor jezelf te hebben!! Geniet ervan ( het uitzicht blijft hetzelfde, alleen dan 1 verdieping lager ) Veel LEEFplezier in je nieuwe kamer.

10:16 AM  

Post a Comment

<< Home