Sunday, December 31, 2006

oudjaarsdag 2006

Lieve mensen

DS zit weer strak op schema!!

Afgelopen vrijdag avond is hij met hoge koorts vertrokken naar het UMCG. In eerste instantie waren zijn bloedwaarden nog steeds op het randje, maar er zat een hoge ontstekingswaarde in zijn bloed. Dus was het voor hem blijven!

Zaterdag morgen wordt hij weer geprikt en dan zijn de bloedwaarden ineens ver onder het aanvaardbare. Dus kreeg hij drie zakken bloed. Laat op de avond laat het bloed en de antibiotica het resultaat zien. DS word weer iets opgewekter en krijgt weer kleur op zijn wangen. Het eten is nog steeds niet zijn favoriet.

Hij baalt als een stekker omdat hij met de jaarwisseling niet thuis kan zijn. Ook al is hij niet in de positie om vuurwerk af te steken. We hopen dat hij aankomende dinsdag weer naar huis kan. Dirk heeft dan nog een week om aan te sterken op zijn eigen plekje thuis, om op 9 januari zijn 5e chemo te ondergaan.

1 Comments:

Anonymous Annemarie said...

Wat een pech weer!
Maar Dirk Sietse: ik herinner mij een nachtdienst met oudjaar in het ziekenhuis (vele jaren geleden) en dat was HEEEl gezellig! De zusters maken er vast wel wat van, hou je goed!
Sterkte ook voor jullie thuis, Gjalt, Jannie en the other kids.
Take care!
Annemarie

8:35 AM  

Post a Comment

<< Home