Thursday, November 02, 2006

donderdag 2 nov

Vandaag ging het weer iets beter met Dirk, ook al had hij de afgelopen nacht bijna niet geslapen. Vooral dan, mist hij ons en zijn vertrouwde huiselijke omgeving. Als je in de thuis situatie eens niet goed kan slapen dan ga je even naar onderen je drinkt wat, je loopt even wat om en dan weer proberen te slapen. In DS zijn situatie lig je in bed, en als je er uit wil om in de rolstoel te komen ben je 20 min verder met al de toeters en bellen. Maar goed, hij is blij dat hij zich een stuk fitter voelt dan afgelopen week. Hij heeft geen last van de verwijderde VAP. En zijn infuus in de arm is goed geplaatst.

Al met al is hij de laatste weken wel veel afgevallen ongeveer 15 KG. Hij heeft het dan ook vaak koud als we naar onderen gaan. Dus vandaag een lekkere dikke joggingbroek en trui gekocht

We hebben vandaag leuke beanies voor hem besteld via Internet. Deze komen morgen binnen. Zijn haar valt nu zo erg uit dat hij graag morgen geschoren wil worden.

WR heeft vandaag nog veel pijn met het plassen. En morgen om 9.30 zijn we weer in UMCG en dan gaat de katheterslang er uit.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home