Wednesday, January 10, 2007

woensdag 10 januari

Lieve mensen

Het is wat aan de late kant maar DS is dus weer in het UMCG voor zijn 5e chemo.
Het was vandaag zijn tweede dag. En hij voelt zich belabberd. Maar dat is niet nieuw voor ons, ook al ging het met de 4e chemo geweldig goed. Wat hem en ons de meeste parten speelt is dat hij ontzettend onwennig is. Kun je nagaan daar lig je dan de hele dag je kijkt wat naar de tv je doet een spelletje op de lab top, maar je zit in een omgeving waar je niet vrolijk van word. Een vierpersoonskamer met 3 op leeftijd zijnde vrouwen waarvan hij gelukkig met 1 goed contact heeft en vaker met haar de zelfde ruimte gedeeld heeft. En zeer positieve vrouw welke ook ontzettend onwennig is . Zo kunnen ze elkaar troosten.

Een gekke onrealistische werkelijkheid voor een knaap van 18 jaar. Maar hij moet het er mee doen. Hij heeft geen keus! De chemo jaagt door zijn lijf en je bent ver van huis. Vandaag hadden wij soep voor hem mee genomen. Op het menu stond bami. Hij kon het niet naar binnen krijgen.. hij had zin aan soep en mag ik een croissant er bij uit appiehein?? Want dat doet mij zo denken aan thuis. Vanavond veel tranen en sentimentele gedachten over thuis!!

Vandaag post gehad van het UMCG datums voor onderzoeken gesprekken en operaties. Ze komen nog wel langs als het zover is.

DS laat jullie groeten

0 Comments:

Post a Comment

<< Home