Friday, November 03, 2006

vrijdag 3 nov

Hoera, wietse Rein is verlost van zijn katheterslang. In een poep en een scheet was het klaar. Jullie hebben nog een uitspraak tegoed van Wietse. Afgelopen woensdag toen hij zijn eerste plas liet gaan zij hij “vrijheid blijheid”. Geweldig om te horen van zo’n klein dapper kereltje.

Met Dirk ging het vandaag weer iets beter. Zijn schimmelinfectie wordt mooi terug gedrongen. En zijn wond in de lies trekt langzaam maar zeker dicht, ondanks de prognoses van de chirurgen dat dit pas na al de chemo kuren zo plaats vinden.

Vandaag zijn hoofd geschoren, dat is beter dan constant los haar op je kussen en lakens. Het staat hem geweldig goed en kan zo op een lijstrekkers affiche staan. Zijn koppie glimt net zo mooi als die van Pim.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hee dirk rock on je bent een warrior, keep the spirit up

7:07 AM  
Anonymous een bidder voor jou said...

yo dirk , weet je gedragen door God ,en heel veel gebed, er staat een dikke muur van gebed om jou en je familie heen, sterkte en keep up the faith,
een bidder voor jou

11:44 AM  
Anonymous Annemarie said...

Twee dappere dodo's, zoveel is duidelijk. Wietse, ik hoop dat je vele vele jaren plezier mag hebben van je eigen slangetje. Dirk, tegen mij werd vroeger altijd gezegd (als ik naar de kapper was geweest, model bloempot was toen in): een vos verliest wel haar haren, niet haar streken. Laat dat ook op jouw van toepassing zijn, jongen!
Bidden en duimen, ik doe het beide.
Take care.

5:15 AM  

Post a Comment

<< Home